Добредојдовте

 • Albanian
 • македонски
 • English


  Контакт : 044 384 414

05_Logo_MZdravstvo_H_C_MK fzo_logo_MK

Новости

Следете ги сите новости околу работата на болницата и воведување на нови нешта.

Повеќе
ПОЧИНА Д-Р ФЕМИ ДЕМИРИ

На  27.08.2020 година од последици на CODID-19 на Универзитетската Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје почина д-р…

Повеќе
Повеќе

Совети

 • blueberries

  Чајот од боровинки го подобрува видот.

 • mountain-water-bottles-2-litre-250x250

  Пијте минимум две литри вода дневно.

 • peper

  Посипете ја храната со пиперка и тоа ќе придонесе за намалување на болките од артритис.

 • 31212

  Движете се повеќе и работете. Мрзеливоста е болест која ве оштетува како морално, така и физички.

 • glass-of-water

  Започнете го денот со чаша вода

 • thinkstock_rf_colorful_vitamins

  Не пијте витамини со ладна вода.