Добредојдовте

  • Albanian
  • македонски
  • English


  Контакт : 044 384 414

1

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО Д-Р ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ВО ПОСЕТА НА БОЛНИЦАТА

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, во август 2019 година  ја посети Специјализираната болница за белодробни заболувања и ТБЦ-Лешок и оствари средба со директорот д-р Исмаил Ваити и вработените. При посетата Министерот се информираше за активностите кои се спроведени во изминатиот период, со цел подобрување на здравствената заштита за сите граѓани.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *