Добредојдовте

 • Albanian
 • Macedonian
 • English


  Контакт : 044 384 414

Новости

Следете ги сите новости околу работата на болницата и воведување на нови нешта.

Më shumë
NDËRROI JETË DR. FEMI DEMIRI

Më 27 gusht 2020, si pasojë e CODID-19, në Klinikën universitare për sëmundje infektive në Shkup, ndërroi jetë dr. Femi…

Më shumë
Më shumë

Совети

 • blueberries

  Çaj boronice përmirëson vizion.

 • mountain-water-bottles-2-litre-250x250

  Pini të paktën dy litra ujë në ditë.

 • peper

  Sasi e vogël e ushqimit me piper dhe kjo do të kontribuojë në uljen e dhimbjeve të artritit.

 • 31212

  Lëvizin më shumë dhe të punojnë. Dembelizmi është një sëmundje që dëmton ju moralisht dhe fizikisht.

 • glass-of-water

  Filloni ditën tuaj me një gotë ujë.

 • thinkstock_rf_colorful_vitamins

  Mos pini vitamina me ujë të ftohtë.